skip to Main Content
Informasjon fra Bydel Ullern

Seniorveileder for deg over 60

Møt Mari Bilben- seniorveilederen for deg over 60 år.

Hun ønsker å bidra til at hverdagen blir best mulig for hjemmeboende seniorer i Ullern. Mari Bilben er utdannet ergoterapeut og har jobbet som seniorveileder i bydelen i tre år.

– Jeg kan komme med råd for å unngå fall i hjemmet, gi informasjon om brannsikkerhet eller hvilke aktiviteter, kurs og tjenester vi tilbyr i bydelen. Jeg kan kontaktes om alt mulig, sier seniorveilederen.

Oppsøker alle som fyller 77 år

Dersom du har fylt 77 år, eller snart gjør det, kan du forvente å høre fra Bilben. Først vil du få et brev i posten med informasjon, deretter vil hun kontakte deg på telefon noen uker senere.

– Jeg oppsøker alle i bydelen som fyller 77 år og tilbyr et hjemmebesøk med tema helse og tiltak som virker helsefremmende. Jeg er opptatt av gode samtaler og setter av en og en halv time til hvert besøk.

Et tilbud for alle

Seniorveilederen presiserer at dette ikke er et tilbud til de som er syke, men et forbyggende tiltak som er ment for alle.

– Jeg drar ikke rundt og forventer å møte syke folk. Jeg ønsker å se etter forebyggende tiltak som kan hjelpe til slik at folk kan opprettholde god helse, og kan bli boende hjemme så lenge som mulig, sier hun.

Det er frivillig om man ønsker å benytte seg av tilbudet fra Bilben, men hun forteller at mange har hatt svært god nytte av å motta informasjon om aktiviteter og tilbud i bydelen.

Kontakt seniorveileder

  • e-post: seniorveileder@bun.oslo.kommune.no
  • Telefon: 917 414 25
  • Adresse: Skøyen terrasse 1.
  • NB! Dersom du ønsker kontakt med seniorveileder i juni og juli, ta kontakt på innbyggertelefonen: 950 71 048.